blog
Blog

Onze nieuwe buitenplaats!

Sinds kerst 2017 hebben wij een nieuwe buitenruimte erbij naast de Anna Hoeve. Deze overdekte nieuwe buitenplaats heeft een heerlijke zit van mooie leren banken en stoelen met een heerlijke grote houtkachel en warme schapenvachten en dekentjes. Er is ook een grote lange tafel waar je lekker aan kunt zitten met BBQen. De BBQ is heel handig naast het huis geplaatst. Bij de tafel is ook een buitenkeuken met waterkraan. 

Een heerlijke plek voor de warme zomeravonden met een wijntje en de koude winteravonden met een gluhwijntje of warme chocomel. Heerlijk bij het knisperende haarvuur, ingepakt in dekentjes op warme schapenvachten. 

Kortom een aanwinst voor bij de Anna Hoeve. we wensen jullie gezellige knusse avonden toe met familie en vrienden!

 Buitenplaats Anna Hoeve

Yoga/Workshopruimte

Deze mooie ruimte grenzend aan de privétuin van de Anna Hoeve wordt apart verhuurd voor weekend workshops, retraites en groepslessen yoga, meditatie, dans en andere trainingsweekenden.

De workshopruimte ligt net als de Anna Hoeve ook aan het water met een prachtig uitzicht. Het is ingericht met rustige kleuren en er hangen traditionele trouwkimono’s uit Japan aan de muur. De ruimte is goed geïsoleerd en wordt in de winter verwarmd door de infrarood kachels. In de zomer blijft het koel en is het nog heerlijker vertoeven door de openslaande deuren. Voor de tarieven van deze ruimte klikt u hier
 
 

Nostalgie in de polder

Onze mooie Mijzenpolder staat geregeld in het nieuws. Zo zag ik van de week een heel leuk stuk staan met mooie wandelroutes in het Noord Holland Dagblad. Mocht je van plan zijn lekker aan de wandel te gaan in dit mooie natuurgebied. Klik voor het hele artikel en wandelroutes hier. 

Vossennest onder de Anna Hoeve

Eind mei is er iets buitengewoons gebeurd op de Anna Hoeve. Er is een vossennest gevonden onder de woning! Dit is zo bijzonder dat ze een item maakte op RTV-Noord Holland en er zelfs een stukje te zien was op het Jeugdjournaal. Mijn moeder heeft er een stukje over geschreven:

Bijzonder overnachten in de eeuwenoude Mijzenpolder

Dat de Mijzenpolder een bijzonder stukje grond is wisten wij al. Door de jaren heen komen we steeds meer te weten over de geschiedenis. 

Webdesign door Rex Media