top of page

Klantbeoordelingen

De ervaringen van onze gasten.

Wij hebben ons hier in de Anna Hoeve en omgeving nog geen minuut verveeld. In de Anna Hoeve zijn we helemaal tot rust gekomen. Het is een prachtig huis met een geweldige visstek en een boot om de natuur te verkennen. Verder wensen wij jullie heel veel succes met de Anna Hoeve en bedankt voor de gastvrijheid!

Janna & Eric

Wat een heerlijke week! Een prachtig luxe ingericht huis en een mooie, rustige omgeving. We hebben er allemaal ontzettend van genoten! Heel fijn, dat we van alle faciliteiten gebruik mochten maken. We Voelden ons hier als god in Frankrijk! Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor alle goede zorgen en hopelijk tot ziens! En heel veel succes met ullie Anna Hoeve! 

Fam. Zwartebol

Beste mensen,  De afgelopen twee weken hebben wij hier ons geweldig vermaakt en heerlijk ontspannen . Het huis was helemaal top en de boot  was bij onze jongens favoriet. De omgeving is heel mooi en gezellig. De zee is ook maar een klein stukje hier vandaan. Al met al hebben we een heerlijke vakantie gehad. Joop, Tine, Tommy, Mariska, Sander en Wouter Ps. Het vissen was een groot succes, de jongens en pa hebben veel gevangen!

Gert

"Weet je? Het was zo een weekend op een plek waar de tijd vliegt en het hele gezin zei; Wat ongelofelijk jammer dat het voorbij is!"

What Clients Say

Twee weken de Anna Hoeve. rust, actie, zon, regen, onweer, mist, schapen, koeien, hazen, vogels, vissen… We hebben het hele assortiment gehad… Heerlijk! Ook ons contact met de overburen (de koeien) heeft geleid tot een hechte band. =) Het huis, de hoeve, met alle luxe en extra's in en om, heeft ons vakantiegevoel doen optimaliseren. We hebben genoten! Beau, Karin, Peter, Daphne & Petra

Beau

Dankjewel voor het warme onthaal op jouw Anna Hoeve. We hebben ons 5 dagen uitstekend vermaakt! Het was voor ons als een 'warme jas' in deze prachtige locatie! Hopelijk tot ziens! De Anna Meisjes, Phil, Els, Bea, Nely en Greet.

Fam. Buitendorp

Charmante Hoeve, van alle gemakken voorzien, mooie locatie, super uitzicht. Lekker genieten van de hoeve en de omgeving. Het waren heerlijke dagen! Bedankt! Mia, Renate, Jos, Ian, Chantal en Sandra

Mia

bottom of page