Exterieur De Anna Hoeve

Op een werkelijke unieke plek midden in een natuurgebied in Noord Holland

 

Interieur De Anna Hoeve

De oppervlakte van het huis is ongeveer 180 m2, waarvan 90 m2 de huiskamer is. Er is een ruime keuken, gezellige zit rond de houtkachel en multimedia TV en een grote centrale, deels ronde eettafel.

 
 

Slaapkamers

Er zijn op de begane grond vijf slaapkamers met twee éénpersoons boxprings (die los en aan elkaar kunnen staan). Op de eerste etage is een slaapkamer voor 4 personen. Er staan twee éénpersoons boxprings en een stapelbed.

 

De buitenplaats

Direct naast de Anna Hoeve ligt de overdekte buitenplaats. Aan het water met prachtig uitzicht over de polder. Er is een om de centraal gelegen houtkachel een gezellige zit met leren banken en schapenvachten/dekentjes. Er is een simpele buitenkeuken met eettafel en stenen BBQ. Gezellige avondjes gegarandeerd.

 
 

Workshop/Yogaruimte

Via een bruggetje aan de rechterkant van het terras kom je in de privétuin van de Anna Hoeve. Daar staat een picknicktafel en daarachter de workshopruimte. Deze ruimte wordt gebruikt tijdens yoga en meditatieweekenden, maar ook voor de diverse arrangementen die wij aanbieden. Doe bijvoorbeeld hier met z'n allen een fijne yogales in de ochtend, sluit af met een rustige meditatie 's avonds, of ga swingend het weekend in met een workshop Djembé of Afrikaanse dans!