top of page
Plattegrond_aangepast_Fotor.jpg

Boerderij Indeling

Een rondleiding door de vakantieboerderij

U komt binnen in de grote hal. Aan de rechterkant is een apart toilet met daarnaast een deur naar de ruime badkamer met wastafel, douche, jetstreambad en wasmachine. Aan de overkant van de hal ziet u de eerste slaapkamer, ook wel de tuinkamer genoemd. Het is een heerlijke lichte kamer met twee luxe boxpring bedden. (los of aan elkaar) 

U kijkt in deze kamer zo uit op de mooie tuin. Als u vanuit de hal door de glazen deuren loopt, komt u in de ruime woonkamer met hoog plafond en waar de oude balken die het huis ondersteunen, mooi zichtbaar zijn. U kijkt direct door de grote openslaande deuren en de raampartijen erboven naar het aangrenzende terras.

 

Licht, ruimte en natuur in overvloed. Aan de rechterkant van de woonkamer zit een tweede ruime slaapkamer met een eigen douche en toilet. Ook wel de “Master Bedroom” genoemd. Deze kamer heeft ook twee luxe boxpring bedden (los of aan elkaar). Vanaf hier kijkt u uit op de privé tuin van de Anna Hoeve.

Naast deze kamer is een trap naar boven naar de derde slaapkamer. Deze is ook voorzien twee luxe boxprings en heeft een heel leuk doorkijkje naar de woonkamer beneden. Deze kamer is knus en heel gezellig met veelhout en riet. 

Er staat ook een stapelbed voor nog twee extra slaapplaatsen. 

Weer beneden aangekomen loopt u naar de twee nieuwe slaapkamers. Deze zijn voorzien van twee eenpersoons boxprings, die zowel los als aan elkaar kunnen staan. Het zijn knusse, nieuwe en lichte kamer met een nostalgische stalramen.

Vóór in de woonkamer is aan de rechterkant de landelijke keuken. 

Deze is van alle gemakken voorzien: 

Een 5 pits gasfornuis, aparte oven en magnetron, twee koelkasten met vriesvak, afwasmachine en voldoende keukengerei. Wij dragen het milieu een warm hart toe en hebben verschillende bakken om het afval te scheiden. U kijkt vanuit de keuken zo op het water, net alsof het huis een woonboot is. 

 

Centraal in de kamer staat de grote ronde tafel voor de openslaande deuren, waar u met z’n allen lekker kunt tafelen of een spelletje kunt doen uit onze grote spelletjes-kast.

Naast de tafel aan de linkerkant is de ruime living. Rondom de houtkachel is genoeg plaats voor iedereen op de grote bank. De houtkachel zorgt voor warmte en gezelligheid, maar er is ook een goede CV installatie die het huis verwarmt.

Op het erf

Vanuit de woonkamer loopt u door de grote openslaande deuren het terras op. De twee roeiboten mag u zo pakken en liggen voor de deur. U kunt ook kano's kunt u zo pakken en liggen bij de kano inlaat naast het parkeerterrein. U kunt hier echt uren varen en onze mooie polder verkennen.

Uw privé tuin bereikt u door over het bruggetje naast de Anna Hoeve te lopen. Er staat een grote picknicktafel en de ingang naar de workshopruimte waar u allerlei leuke arrangementen kunt organiseren voor uw gezelschap. De Anna Hoeve heeft voldoende tuinmeubilair. Er zijn tevens genoeg gratis parkeerplaatsen voor uw auto(‘s).

Aan de andere kant naast de Anna Hoeve is een prachtige nieuwe houten buitenplaats gerealiseerd. Een ruim half open chalet met een buitenkeuken, stenen BBQ, ruimte zit met leren banken rondom de gezellige grote houtkachel. Er staat ook een grote eettafel in en het is gezellig ingericht met schapenvachten en heerlijke dekentjes waar je onder kunt zitten op een mooie zomeravond of koude winterdag. 

Wilt u eropuit per fiets dan is dat ook mogelijk. Wij werken samen met een betrouwbare fietsenverhuur organisatie

Kijk hiervoor bij de Arrangementen.

bottom of page