top of page

Beschikbaarheid

Bekijk in de boekingsmodule hieronder de beschikbaarheid (rood is bezet en groen is vrij) en bereken daarna gemakkelijk en vrijblijvend uw prijs. U bent van harte welkom!

 Lees voor u boekt onze algemene voorwaarden. 

Vanaf twee nachten kunt u in de Anna Hoeve verblijven. Geheel op basis van zelfzorg. In sommige periodes kunt u elke gewenste dag aankomen of vertrekken en andere periodes kunt u alleen per (kort)weekend, midweek of week verblijven.

Tarieven

Prijzen

Onze tarieven zijn dynamisch opgebouwd en volledig afhankelijk van de periode, lengte van verblijf en het aantal personen.  Het maximaal aantal gasten is 12 personen.

Inclusief

Omdat wij willen dat u zorgeloos geniet bieden wij hotelservice. De bedden zijn bij aankomst schoon opgemaakt en er liggen voldoende handdoeken en theedoeken klaar. Ook toiletpapier, vaatwastabletten, keukenkruiden zijn aanwezig.

Minimum verblijf

Gezelschap

De Anna Hoeve is geschikt voor gezelschappen van maximaal 12 personen. In combinatie met een verblijf bij het polderparadijsje (voor max. 4 personen, op hetzelfde terrein) is het mogelijk met 16 personen totaal te verblijven.

Aankomst en vertrektijden

U bent op de dag van aankomst van harte welkom na 15 uur. Op de dag van vertrek is de check-out voor 11 uur en alleen op zondag om 12 uur. Wilt u langer blijven dan kunt u (indien mogelijk) een late check-out (a € 25 p.u.) in overleg bijboeken.

bottom of page