• Beschikbaarheid

    U bent van harte welkom bij Landelijk Genieten vanaf 6 t/m 12 personen. Bekijk hier de beschikbaarheid en maak direct uw reservering.

  • Midweek Aanbieding

    Verblijf nu de midweek bij ons en krijg de 4e nacht cadeau. Vier nachten ‘ Landelijk Genieten’ voor de prijs van drie nachten. Dit komt neer op een korting van 25% op de huurprijs van een midweek.

  • De Anna Hoeve

    Deze unieke vrijstaande hoeve ligt pal aan het water op een unieke locatie in Noord-Holland. Natuur, rust, volop privacy en fenomenaal uitzicht!

Lekker een weekendje weg met familie of vrienden?
Kom heerlijk Landelijk Genieten in onze prachtige Anna Hoeve op een unieke locatie.

Er is zoveel leuks te doen! Wij organiseren allerlei actieve en ontspannende activiteiten en workshops. Van een pittige bootcamp in de buitenlucht tot ontspannende yoga- en meditatiesessies.

Noord- Holland is fantastisch! Bezoek hier pittoreske dorpjes met geweldige restaurants en bijzondere bezienswaardigheden of bezoek steden en stranden in de buurt. Genoeg te doen! 

Zakelijk Genieten is voor de bedrijven die iets bijzonders zoeken. Vergaderen met uw voeten in het gras en uw hoofd in de wolken. Bekijk hier onze site met zakelijke mogelijkheden.

Hoe zou u het vinden om te trouwen op dit prachtige plekje, midden in de natuur. In een oase van rust, vrijheid en privacy. Met een klein select gezelschap jullie liefde en mooiste dag vieren.

Webdesign door Rex Media