• Beschikbaarheid

    U bent van harte welkom bij Landelijk Genieten vanaf 6 t/m 12 personen. Bekijk hier de beschikbaarheid en maak direct uw reservering.

  • Foto's

    Bekijk de foto’s en filmpjes voor een sfeerimpressie van de bijzondere Anna Hoeve. Zowel binnen als buiten is het hier heerlijk vertoeven!

  • De Anna Hoeve

    Deze unieke vrijstaande hoeve ligt pal aan het water op een unieke locatie in Noord-Holland. Natuur, rust, volop privacy en fenomenaal uitzicht!

Lekker een weekendje weg met familie of vrienden?
Kom heerlijk Landelijk Genieten in onze prachtige Anna Hoeve op een unieke locatie.

Er is zoveel leuks te doen! Wij organiseren allerlei actieve en ontspannende activiteiten en workshops. Van een pittige bootcamp in de buitenlucht tot ontspannende yoga- en meditatiesessies.

Noord- Holland is fantastisch! Bezoek hier pittoreske dorpjes met geweldige restaurants en bijzondere bezienswaardigheden of bezoek steden en stranden in de buurt. Genoeg te doen! 

Zakelijk Genieten is voor de bedrijven die iets bijzonders zoeken. Vergaderen met uw voeten in het gras en uw hoofd in de wolken. Bekijk hier onze site met zakelijke mogelijkheden.

Hoe zou u het vinden om te trouwen op dit prachtige plekje, midden in de natuur. In een oase van rust, vrijheid en privacy. Met een klein select gezelschap jullie liefde en mooiste dag vieren.

Webdesign door Rex Media