Tarieven header

Tarieven

​U bent van harte welkom bij Landelijk Genieten.

Prijzen
Onze tarieven zijn dynamisch opgebouwd en volledig afhankelijk van de periode, lengte van verblijf en het aantal personen.  U kunt de prijs voor uw gewenste verblijf hier vrijblijvend berekenen. Vul de gewenste datum in (groene data zijn beschikbaar en rode reeds bezet) en het aantal personen en klik op berekenen. Mocht u daarna willen reserveren dan kan dit door uw gegevens daarna in te vullen en op 'reserveren' te klikken. 

Inclusief
Omdat wij willen dat u zorgeloos geniet bieden wij hotelservice. De bedden zijn bij aankomst schoon opgemaakt en er liggen voldoende handdoeken en theedoeken klaar. Ook toiletpapier, vaatwastabletten, keukenkruiden zijn aanwezig.Minimum verblijf

Verblijfsduur
Vanaf twee nachten kunt u in de Anna Hoeve verblijven. Geheel op basis van zelfzorg. In sommige periodes kunt u elke gewenste dag aankomen of vertrekken en andere periodes kunt u alleen per (kort)weekend, midweek of week verblijven.

Gezelschap
De Anna Hoeve is geschikt voor gezelschappen van maximaal 12 personen. In combinatie met een verblijf bij het polderparadijsje (voor max. 4 personen, op hetzelfde terrein) is het mogelijk met 16 personen totaal te verblijven.

Aankomst en vertrektijden
U bent op de dag van aankomst van harte welkom na 15 uur. Op de dag van vertrek is de check-out voor 11 uur en alleen op zondag om 12 uur. Wilt u langer blijven dan kunt u (indien mogelijk) een late check-out (a € 25 p.u.) in overleg bijboeken.
 

Prijzen zijn inclusief
Overdekte buitenplaats met houtkachel en stenen BBQ.
Zes tweepersoons kano’s met peddels.
Twee roeibootjes voor de deur aan het terras.
Multifunctionele aparte ruimte naast de Anna Hoeve. 
(bijvoorbeeld voor arrangementen).
Tuinmeubilair & kussens
Spelletjeskast met diverse gezelschapspellen.
Wasmachine en droogrek.
Privétuin met grote picknicktafel.
WIFI.
Waterverbruik.
Gratis parkeerplaatsen.

Extra’s
- De bedden zijn bij aankomst fris voor u opgemaakt.
- Er zijn voldoende handdoeken en keukenlinnen aanwezig.
- De basisvoorzieningen zoals toiletpapier, vaatwasser blokjes, en keukenkruiden zijn aanwezig.
- Voor de houtkachel binnen en de houtkachel in de buitenplaats is haardhout aanwezig. 
Wanneer deze op zijn vragen we u zelf voor hout te zorgen.

Verdere informatie
Indien mogelijk kunt u later vertrekken voor  € 25 per uur. 
Wij vragen een borg à € 200,00. Deze dient vooraf te worden betaald en wordt na controle binnen 14 dagen teruggestort, waarbij eventuele schade wordt afgetrokken van de borg.
Op sommige foto’s op internet is een zwembad te zien. We willen u er graag attent op maken dat deze er niet meer is. Ook zijn onze waterbedden vervangen door heerlijke luxe boxprings, omdat deze verschoven en uit elkaar gezet kunnen worden.

U kunt hier de beschikbaarheid zien en een reservering plaatsen. Graag tot ziens, u bent van harte welkom!

ROKEN

Het is niet toegestaan in de Anna Hoeve te roken. Natuurlijk wel op het terras en buiten.

HONDEN

Er zijn maximaal 2 honden toegestaan. De kosten hiervoor zijn € 15,- per dag per hond. De Anna Hoeve ligt in een natuurgebied waar strenge regels gelden wat betreft het uitlaten. De hond dient buiten ten alle tijden aangelijnd te zijn. Rondom de Anna Hoeve zijn alle weilanden van Staatsbosbeheer en mogen daarom helaas niet gebruikt worden als uitlaatgebied. Ook niet wanneer de hond is aangelijnd.

Echter langs de vrouwenweg en op de Mijzerdijk kunt u uren wandelen met uw hond en er is vlakbij een ringvaart waar de hond mag zwemmen. Misschien overbodig te zeggen, maar honden mogen niet op de bank en op de bedden. In de nacht, of wanneer u langere tijd weg bent, moet de hond in een bench. Wij hebben één bench die u van ons kunt gebruiken.

Webdesign door Rex Media